Ečka Niš

Osetite ukus Mediterana


U ponudi Ečka fish marketa su riba i morski plodovi koje spremamo vodeći računa o poreklu, kvalitetu i vrhunskom ukusu namirnica. Veliki broj ribljih vrsta uvozimo u svežem stanju – brancin, orada, šaran, pastrmka, tuna, kao i norveški losos po kome smo čuveni.

Riba i morski plodovi se, pored sjajnog ukusa, odlikuju i veoma bogatim nutritivnim sastavom. Poznato je da ishrana bogata ribom i morskim plodovima povoljno utiče na zdravlje srca i krvnih sudova, mozga, generalno celog organizma. Upravo zbog ovoga, preporučuje se da se ove namirnice nađu na našim trpezama najmanje jednom nedeljno, a najbolje bi bilo što češće.
Zahvaljujući kvalitetnom načinu pripreme, kao i svežini, riba i morski plodovi iz naše ponude su idealan dodatak vašoj ishrani.
Pored morske, tu je i rečna riba, kao i gotova jela, koja takođe spremamo na vrhunski, tradicionalni način. Poznati smo i po velikom broju posnih jela koje imamo u ponudi, zbog čega mnoge naše mušterije vole da svrate kod nas kada poste.

Osetite ukus Mediterana


U ponudi Ečka fish marketa su riba i morski plodovi koje spremamo vodeći računa o poreklu, kvalitetu i vrhunskom ukusu namirnica. Veliki broj ribljih vrsta uvozimo u svežem stanju – brancin, orada, šaran, pastrmka, tuna, kao i norveški losos po kome smo čuveni.

Način pripreme


Zahvaljujući načinu pripreme, riba iz naše ponude čuva svoj autentičan ukus. Pripremamo je bez ulja, u konvektomatima, što znači da se riba sprema u sopstvenom soku, na tradicionalni mediteranski način

Konvektomati su uređaji za pripremu hrane bez dodatka ulja i masti. U njima se hrana sprema uz pomoć vrelog vazduha i pare, što za rezultat ima ukusan i laganobrok, bez viška masnoća. Prednost pripreme hrane u konvektomatu je, s jedne strane, očuvanje kvaliteta namirnica, ali i primetno puniji ukus.
Pored samog načina pripreme, ukus ribe obogaćen je i korišćenjem zdravih marinada od kvalitetnih aromatičnih sastojaka – Riba odležava u marinadi najmanje minuta, čime dobija prepoznatljiv, sočan i bogat ukus.

Način pripreme


Zahvaljujući načinu pripreme, riba iz naše ponude čuva svoj autentičan ukus. Pripremamo je bez ulja, u konvektomatima, što znači da se riba sprema u sopstvenom soku, na tradicionalni mediteranski način

Tradicionalna jela


Tradicionalna jela od mesa, kao i posna, zadovoljiće i najveće gurmane zahvaljujući kvalitetu namirnica i načinu pripreme. Kada je meso u pitanju, nastojimo da koristimo samo ono najkvalitetnije, lično ga obrađujemo i pripremamo u duhu srpske tradicije.

Neka od tradicionalnih jela koja imamo u ponudi su: pasulj, punjena paprika, sarmice u vinovom listu, punjene tikvice, podvarak, čorbe i juneći gulaš. Potrudili smo se da u ponudu uključimo i posna jela, kako bi sve naše mušterije mogle da uživaju u našim jelima i u danima posta.
Posna jela koja nudimo uključuju: pasulj, punjenu paprika, sarmice u vinovom listu, i rižoto. Dva jela koja nudimo iako nisu deo tradicionalne srpske trpeze jesu rižoto i lazanje.
Kao prilog uz jela možete poručiti krompir spremljen na dva načina – pomfrit i pekarski krompir.

Tradicionalna jela


Tradicionalna jela od mesa, kao i posna, zadovoljiće i najveće gurmane zahvaljujući kvalitetu namirnica i načinu pripreme. Kada je meso u pitanju, nastojimo da koristimo samo ono najkvalitetnije, lično ga obrađujemo i pripremamo u duhu srpske tradicije.

Sveže salate


Nijedan obrok nije potpun bez salate, pa tako u Ečka fish marketu možete odabrati i neku od salata koje spremamo od svežeg, sezonskog povrća.

Salate koje imamo u ponudi su: krompir salata, vitaminska salata, kao i salata od šargarepe. Pored svežeg, možete poručiti i grilovano povrće.

Sveže salate


Nijedan obrok nije potpun bez salate, pa tako u Ečka fish marketu možete odabrati i neku od salata koje spremamo od svežeg, sezonskog povrća.